Pell de corder
Dades de l'obra
Dades bibliogràfiques
Paraules clau: Ambició ; Drama ; Engany ; Èxit ; Materialisme ; Moral ; Parella ; Por ; Sexe ; Traïció
Nombre de personatges: P3 H2 D1
Espai: El menjador privat d'un restaurant.
Resum: La Clàudia i l’Albert van a un restaurant a celebrar la venda d’un projecte milionari a uns japonesos. La Clàudia és l’autora del projecte i la subordinada de l’Albert, que a la vegada és el subordinat d’en Llorenç, el seu sogre. L’Albert és un home ambiciós i sense escrúpols que al llarg del sopar proposa a la Clàudia unir-se a ell per fer fora en Llorenç de l’empresa. La Clàudia, però, s’hi nega, i al final li confessa que sap que ell va fer-se passar per l’autor del projecte. Dolguda per haver estat enganyada per un home que admirava, li explica que se sent traïda, que acaba de presentar la ... Veure més.
Editorial: Bromera
Lloc: Alzira
Data de 'obra: 2005
Pàgina/es: 182 p.
Col·lecció: Bromera. Teatre; 34
Enllaç al catàleg